#1

2023-11-12T12:07:40Z
  Темата ја започнал
  • Александaр
  • Ранг: Newbie
  • Објави: 1
За Предлог законот за градење од 2023 година мора да има јавна дебата организирана во Комората на овластени инженери и овластени архитекти како една од најповиканите комори во областа на градежништвото! Предлог законот е доста видоизменет во однос на претходната верзија од 2019та и затоа е потребна нова и опширна дебата!
  • Неможеш да објавуваш нови теми во овој форум.
  • Неможеш да одговараш на теми во овој форум.
  • Неможеш да ги бришеш твоите објави во овој форум.
  • Неможеш да ги уредуваш твоите објави во овој форум.
  • Неможеш да креираш анкети во овој форум.
  • Неможеш да гласаш на анкети во овој форум.