ПОМОШ

Администраторите и модераторите не можат да ја потврдат валидноста на сите објави на форумот .

Објавите ги одразуваат ставовите и мислењата на авторот, но тоа не значи дека соодветствуваат со ставовите на сопствениците на форумот, администраторите и модераторите.

Ако сметате дека објавената порака содржи несоодветна содржина, ве охрабруваме веднаш да го известите администраторот на овој форум.

Се согласувате дека нема да објавувате било каков груб, вулгарен, неприличен, плашлив, заканувачки, сексуално ориентиран или било каков материјал со омраза, кој може да ги наруши законите. Во спротивно може трајно да ви се забрани пристап до форумот. Имајте предвид дека сите IP адреси се евидентираат за да помогнат при употреба на овие услови.

Вие се согласувате дека администраторите и модераторите на овој форум имаат право, во секое време кога ќе сметаат за потребно, да ја избришат, променат, преместат или затворат било која тема. Како корисник, вие се согласувате дека секоја информација која ќе ја напишете овде, да се чува во базата на податоци. Иако оваа информација нема да биде откриена на трети лица без ваша согласност, администраторите и модераторите не можат да се сметаат за одговорни за хакерски напади кои можат да доведат до компромитација на вашите податоци.

Рокот за дискусија на одредена тема на форумот го одредува модераторот. Сите коментари на темата ќе бидат разгледани. По истекот на рокот за дискусија, модераторот ќе даде одговор на темата.

Системот на овој форум користи колачиња за да ја зачува информацијата на вашиот компјутер. Тие не содржат никаква информација која ќе ја напишете овде, туку се користат за да се подобри функционалноста на форумот.

Е-пошта се користи само за потврда на регистрацијата и лозинката (и за испраќање на лозинката ако случајно сте ја заборавиле вашата тековна лозинка).