Правила и политики на форумот

 Правила и политики на форумот
Невозможно е за сопствениците и операторите на овој форум за да ја потврдат валидноста на сите објави на овој форум. Објавите ги одразуваат ставовите и мислењата на авторот, но не тоа не значи дека и на сопствениците на форумот и операторите. Ако сметате дека објавената порака може да сее доведе во прашање, ве охрабруваме да го известите администраторот на овој форум веднаш. Се согласувате дека нема да објавувате било каков груб, вулгарен, неприличен, плашлив, заканувачки, сексуално ориентиран или било каков материјал со омраза кој може да наруши законите. Во спротивно може трајно да ви се забрани пристап до форумот. Имајте на ум дека сите IP адреси се евидентираат и да се помогнат при употреба на овие услови. Вие се согласувате дека сопствениците и операторите на овој форум имаат право, во секое време кога ќе сметаат за потребно, да избришат и променат, преместат или затворат било која тема. Како корисник, вие се согласувате дека секоја информација која ќе ја напишете овде да се чува во базата на податоци. Иако оваа информација нема да биде откриена на трети лица без ваша согласност, сопствениците и операторите не можат да се сметаат за одговорни за хакерски напади кои можат да доведат до компромитација на вашите податоци. Системот на овој форум користи колачиња за да ја зачува информацијата на вашиот компјутер. Тие не содржат никаква информација која ќе ја напишете овде; туку се користат да се подобри функционалноста на форумот. Е-пошта се користи само за потврда на регистрацијата и лозинка (и за испраќање на лозинката ако случајно сте ја заборавиле вашата тековна лозинка). Се согласувате дека нема да користи било какви автоматски алатки за регистрирање и / или објавување на овој форум. Со тоа што нема да го почитувате ова правило, ќе ни дадете дозвола за постојано анализирање на вашиот веб сервер. [/ Size]
[size=6] Со кликнување на копчето "Се согласувам" ќе да бидете обврзани со одредбите и условите за користење на овој форум.